طرز تهیه دسر هلو با ژله

مواد اولیه :

هلو و اسمارتیز چند عدد برای تزئین

وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر ژله هلو ۲ بسته

هلو نیم کیلوگرم

پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری

خامه ۲۵۰ گرم

نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با ۳ قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا ۲ پیمانه پوره هلو به دست آید.یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم.نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.۲۵۰ گرم خامه پاستوریزه را ۲ ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف های دسر را ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.۱/۵ پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در ۳ پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیزتزئین با یک برش از شلیل و چند عدد اسمارتیزتزئین با چند برش از شلیل و اسمارتیز

/ 0 نظر / 165 بازدید